Praktijk Het Welzijn, Helmond

Adres:
Middellaan 38
Postcode/Plaats:
5708 ZE Helmond - Brandevoort
Land:
Noord-Brabant
Mobiel:
+31 (0) 610-042853
Website:
Email:
Mededeling aan bedrijf sturen
Geactualiseerd meer dan 6 maanden geleden | Uw pagina bewerken | Onjuiste gegevens opgeven

Website

Beschrijving

Praktijk Het Welzijn, uw praktijk aan huis!

- Klassieke- / ontspanningsmassages en hot stone massage.
- Pedicure / voetverzorging.

Gedetailleerde beschrijving:
Massages: De massages worden thuis in uw eigen vertrouwde omgeving gegeven! Alle benodigde attributen zoals; massagetafel, oliën en handdoeken worden verzorgd en zijn inbegrepen bij de prijs, u hoeft dus zelf niets voor te bereiden. Een groot voordeel is dat u uw huis niet meer uit hoeft en u na de massage de relaxte ontspanning vast kunt blijven houden. Pedicure: De werkwijze: Ik neemt eerst een anamnese af en bekijkt vervolgens nauwkeurig de huid en nagels van uw voeten. Voor optimale hygiëne worden uw voeten gedesinfecteerd.
De behandeling bestaat onder meer uit het weghalen van eelt en likdoorns. Het op de juiste manier knippen van de nagels. Verzorgen van de zijkanten van de nagels en het polijsten van de nagelplaat.
Met behulp van apparatuur wordt u snel en vrijwel pijnloos geholpen Als de conditie van voet en been het toelaat, is een afronding van de behandeling met een ontspannende massage mogelijk. Als u vragen heeft, kijk dan op de website of neem direct contact met mij op. Met vriendelijke groet, Edward Schepers

Beoordelingen

Schrijf de eerste beoordeling voor Praktijk Het Welzijn!

Deel je ervaringen!